Zuid-Drenthe

 Zoveel meer dan een hotel!

Hampshire Hotel - Zuid DrentheAls u van rust, ruimte, comfort en een prachtig uitzicht houdt, bent u in Zuid-Drenthe aan het juiste adres. Hampshire Hotel – Zuid Drenthe, gelegen in de natuurlijke omgeving van het Amsterdamsche Veld en in de buurt van Emmen, heeft alles in huis om van uw verblijf in Drenthe iets bijzonders te maken. Dat heeft voornamelijk te maken met de uitstekende voorzieningen van dit duurzame en groene viersterrenhotel, zoals een toprestaurant, uitgebreid wellness centrum en 9-holes executive course golfbaan en het conferentiecentrum.
Tijdens een verblijf in één van onze 27 hotelkamers zal het u aan niets ontbreken. De mooi ingerichte kamers zijn van alle gemakken voorzien en zijn een oase van rust.

Culinair genieten

De lekkerste streekgerechten proeft én beleeft u in ons moderne sfeervolle restaurant Streekeigen. Om bijzonder(e) smaakvolle gerechten te maken, halen wij producten uit alle windstreken van Nederland. Het fruit bijvoorbeeld van de kwekerij om de hoek, de groente van de boer een paar kilometer verderop, de kruiden uit onze eigen kruidentuin.

Ontspanning
In het hotel bevindt zich een compleet wellnesscentrum, inclusief fitnessafdeling. Hier kunt u terecht voor onder andere een Finse sauna, hammam cabine, voetenbaden, douche met lichttherapie en stilteruimte. In de beautysalon leggen onze schoonheidsspecialisten u graag in de watten, met op u afgestemde behandelingen met de hoogwaardige Oolaboo producten,

impressie GreenMeetsGolfen
Gelegen aan het hotel, ligt de uitdagende Inland links course Golfbaan Zuid-Drenthe. Uiteraard kunt u ook spelen onze 6 holes Par 3 baan en de andere uitgebreide oefenfacaliteiten zoals de overdekte en verlichte driving range, een chipping & putting area en een oefenbunker, Terwijl u een balletje slaat op de banen, nodigen de weidse vergezichten en de prachtige natuur u uit tot genieten.

Omgeving
Niet alleen Hampshire Hotel – Zuid Drenthe zelf heeft veel te bieden, maar ook de directe omgeving van het hotel. Het hotel ligt direct aan diverse leuke fietsroutes, zoals de Bruingoud-route, de Runde-route en de Pioniers-route. Ook kunt u fantastische wandelingen en fietstochten maken in het nabij gelegen natuurgebied Bargerveen. Dit gebied is onderdeel van Naturpark Bourtanger Moor, dat  voor een groot deel in Duitsland ligt. Niet ver van Erica ligt Emmen, een bezoek aan de vele winkels of aan Dierenpark Emmen is meer dan de moeite waard.

 

Golfarrangementen klik HIER
Deelnemende Golfbanen klik HIER