Martensplek

Martensplek

Martensplek
Hotel Café Restaurant Martensplek gelegen tussen de 18 holes van de golfbaan “Martensplek” grenst aan het natuurgebied “Goudplevier”. Voor de fietsers en wandelaars onder ons is dit natuurgebied erg aantrekkelijk. Er zijn verschillende fiets- en wandelroutes uitgezet, deze voeren u langs de mooiste plekjes, over de heide, langs vennen, door het bos.

Restaurant
Wanneer u in Drenthe bent en ons restaurant met een bezoekje vereert, treft u bij ons een gemoedelijke sfeer en passende gastronomie aan. Onze menukaart is gevarieerd en seizoensgebonden. Zoals de natuur om ons restaurant steeds verandert, zo varieert ook wat wij serveren. Maar u kunt ook bij ons restaurant terecht voor plates of gewoon een lekkere Drentse lunch. Kom binnen en laat u culinair verrassen !

Groepsactiviteiten
De bedrijfs- of familiefeestjes bij Martensplek zijn altijd super gezellig. Martensplek  biedt verschillende arrangementen aan om er een gezellige, sportieve en culinaire dag van te maken. Bedrijfs- of familiefeestjes kunnen bijvoorbeeld starten met een stevige fietstocht door het Drentse landschap. U start vanaf “Martensplek” per ATB!

Wanneer u meer houdt van rustiger maar toch van uitdagende bedrijfsfeestjes, dan kunt u die natuurlijk prima combineren met een sportieve golfclinic op onze drivingrange en 9 holes Par 3 baan. Wat voor bedrijfsfeestjes u ook geeft, deze zijn prima te combineren met een warm / koud buffet, barbecue of gewoon een 3 of 4 gangen ala cart diner. U kunt natuurlijk ook een persoonlijk tintje aan deze feestjes geven.

Hotel
Tevens biedt Hotel Martensplek u een goede nachtrust in één van de 10 ruime kamers. Iedere kamer beschikt over zijn eigen douche of bad met toilet, telefoon, gratis Wi-Fi,  kleuren-tv en bureau. De 9 Kamers op de eerste etage hebben allen een uitloop naar eigen balkon, waar u kunt genieten van het prachtige uitzicht over de golfbaan en de bossen. Tevens beschikken wij over één 3 persoonskamer op de begane grond. U kunt gebruik maken van de speciale golf-, wandel- of fiets-arrangementen die wij aanbieden.

Golfbaan Martensplek
Golfclub Martensplek is opgericht op 5 juni 1991. Op 24 september 2008 heeft de NGF ons de A-Status verleend. De baan is vernoemd naar de familie die vroeger eigenaar was van dit Drentse gebied, dat omgeven is door een prachtige natuur met vele bossen en vennen. De golfbaan beschikt over grote waterpartijen, sierlijk verwerkt tussen de holes en zijn voor de golfen een extra uitdaging. De holes verschillen enorm in lengte van 154 tot 506 meter. De totale baanlengte is 6 kilometer.

Tevens beschikt de golfbaan over een uitgebreid oefen gedeelte. Drivingrange met 10 overdekte afslagplaatsen met verlichting en een 9 holes Par3 baan. Binnen bij de Golfshop bestaat de mogelijkheid om golfclubs te lenen, zodat u naar hartenlust kunt gaan oefenen.

 

 

Baan

Heren: lengte 5908 m. CR 70,1 SR 128 par 72
Dames: lengte 5312 m. CR 73,2 SR 121 par 72

Golfshop
Bij ons kunt u lekker neuzen tussen de golfballen, golftassen,  golfschoenen, golfkleding, golfhandschoen, golftees, golf accessoires, golfsets, golfclubs, drivers of andere golfartikelen. Kortom bij ons is voor ieder wat wils.

Par3 baan
Naast de volwaardige 18-holes golfbaan (A-status). Golfclub Martensplek beschikt over de volgende oefencapaciteiten:

  • een verlichte drivingrange met 30 afslagplaatsen, waarvan 10 afslagplaatsen overdekt
  • kleine par 3 oefenbaan (9 holes)
  • een chipping- en putting green.

pro / lessen
Niels Hommes

Afstand tot hotel
Het hotel staat op de 18 holes van golfbaan Martensplek, zodat u zo vanuit uw bed de golfbaan op kunt. U kunt 18 holes aansluitend spelen, maar u kunt ook na 9 holes uitgebreid lunchen en vervolgens uw golfspel hervatten.

Boekings email
receptie@martensplek.nl

Martensplek 1

 

 

Golfarrangementen klik HIER
Deelnemende Golfbanen klik HIER