Golfclub Holthuizen

header_HolthuizenIn het Noorddrentse Roden, even ten zuidwesten van de stad Groningen, bevindt zich de prachtige 9 holes baan van golfclub Holthuizen.  Met ruim 600 leden is Holthuizen, dat in 1985 is opgericht, een bloeiende en vooral ook gezonde vereniging. Een jarenlang actief beleid van continue verbetering van de baan, de succesvolle acquisitie van nieuwe leden, het aanboren van zakelijke contacten door bijvoorbeeld de introductie van het ‘business lidmaatschap’, het organiseren van bedrijfsclinics en -lessen, de aandacht voor de ontwikkeling van het jeugdgolf, dat alles heeft er mede toe geleid dat Holthuizen een vereniging in voortdurende beweging is, een vereniging die  in een tegenwoordig wat moeilijke markt, de toekomst met het nodige vertrouwen tegemoet wil zien.

Holthuizen is trots op zijn golfbaan. Op het eerste gezicht lijkt die vrij eenvoudig te bespelen, een indruk die echter snel verdwijnt als de eerste holes achter de rug zijn.  De baan is spannend, uitdagend en, door het aanleggen van verschillende afslagplaatsen op een zestal holes, ook heel afwisselend. De afgelopen jaren is stevig geïnvesteerd in de baan. Er is automatische beregening aangelegd, het drainagesysteem is vernieuwd en de kwaliteit van greens en voorgreens is aanzienlijk verbeterd. Daardoor zijn alle holes bijna het hele jaar continue goed bespeelbaar. Waarmee direct ook de hardnekkige misvatting uit de wereld is geholpen dat Holthuizen een natte baan zou hebben.  Een toenemend aantal greenfee spelers, die bij Holthuizen trouwens altijd hartelijk worden ontvangen, kan dat inmiddels ook  onderschrijven.

Uiteraard beschikt golfclub Holthuizen over uitstekende les- en oefenfaciliteiten met een ruime driving range, een chipping en putting green en twee oefenbunkers. De realisatie van een nieuwe, volwaardige 9 holes par 3 baan zal waarschijnlijk in 2015 haar beslag krijgen. En na een sportieve golfdag is het, onder het genot van een hapje en drankje,  goed toeven in het fraaie in boerderijstijl opgetrokken clubhuis. Voor een smakelijke lunch of diner bent u hier natuurlijk ook aan het goede adres.

Een gezellige vereniging en een fraaie, goed onderhouden golfbaan: golfclub Holthuizen heet u van harte welkom in Roden.

 

Holthuizen_er1

Arrangementen

€154,-
p.p.
2daags ‘NO-NONSENSE ARRANGEMENT’ Golfbaan Golfclub Holthuizen en Duurswold Meer informatie