De Compagnie Veendam

[row]
[column lg=”8″ md=”12″ sm=”12″ xs=”12″ ]

Groningen op z’n puurst. De uitdagende baan van Golfclub de Compagnie  staat garant voor een plezierige golfdag. Maak kennis met De Compagnie, gelegen in het hart van het Groninger land op meer dan 90 hectare natuurgebied.

De ruim opgezette baan laat u de rust, de ruimte en de elementen ervaren die iedere golfronde tot een uitdaging maken. Kenmerkend van De Compagnie zijn de vele strategischgelegen waterpartijen die in het landschappelijk geheel een perfecte eenheid vormen en de aantrekkelijke hoogteverschillen door de baan. De greens zijn groot, kennen veel glooiing en worden bewaakt door diverse bunkers.

Zowel de eerste 9, als in een later stadium de tweede 9 holes, zijn ontworpen door golfbaanarchitect Gerard Jol.

Naast de 18 holes wedstrijdbaan, beschikt De Compagnie over een volwaardige qualifying 9-holes Par 3 baan, voor zowel de beginnende golfer als de geoefende speler meer dan een oefenbaan. Op de unieke driving-range slaat u met waterballen op de afstandmarkeringen in het water en de grote putting- en chippinggreen completeren de oefenfaciliteiten.

 

Het centraal gelegen clubhuis met uitzicht rondom over de baan, biedt alle benodigde faciliteiten voor een prettige en ontspannen golfdag. De keuken van het restaurant staat bekend om zijn gedegen kwaliteit, van huisgemaakte appeltaart tot uitgekiend menu. In de golfshop vindt u een keur aan materiaal en golfkleding van topmerken.

De Compagnie kent een actief en bruisend verenigingsleven met een variëteit aan wedstrijden. Ook golf en zaken gaan goed samen bij De Compagnie. Het bedrijfsleven is actief betrokken en de bedrijvencompetitie kent een hoge netwerkfactor.

Hole 8 Veendam

De Golfschool Noord Oost wordt gerund door Wouter Oosting en is een PGA Holland erkende golfschool. In de lessen wordt onder meer gebruik gemaakt van hoge snelheidscamera’s en met de kennis als TPI golf fitness instructor leidt de persoonlijke aanpak tot directe uitvoerbare verbeterpunten.

Gastvrijheid staat hoog in het vaandel bij De Compagnie, gasten kunnen nagenoeg altijd spelen. We bieden diverse arrangementen met hotels, B&B en voor groepen maken wij een arrangement op maat.

Puur en met Groninger nuchterheid. Dat maakt uw komst naar Golfclub de Compagnie meer dan de moeite waard.

 

Reserveringen: info@golfclubveendam.nl
[/column]
[column lg=”3″ md=”12″ sm=”12″ xs=”12″ ]

Arrangementen


[/column]
[/row]

Foto-album De Compagnie

[srizonfbalbum id=1]