Noordelijke golfclubs slaan handen ineen

Elf golfbanen in Groningen, Friesland en Drenthe gaan onder de noemer ‘Golfen in het Noorden’ hun unieke samenwerking uitbreiden. Met speciale golfarrangementen, eventueel gecombineerd met uitstapjes en andere vormen van ontspanning, hopen de banen hiermee (golf)toerisme in het noorden van Nederland te stimuleren.foto5348

De golfbanen in de drie genoemde provincies beseften maar al te goed dat voor het aantrekken van golfers uit het westen en zuiden van Nederland meer nodig is dan een geweldige golfbaan alleen. Met de vernieuwde samenwerking ‘Golfen in het Noorden’ worden vanaf nu de krachten tussen deze golfbanen gebundeld om golfers een totaalpakket te kunnen bieden op sportief, recreatief en cultureel gebied. Mooie golfarrangementen met overnachting kunnen bijvoorbeeld worden aangevuld met leuke uitstapjes naar steden en natuurgebieden. Door de samenwerking worden de speelmogelijkheden op de deelnemende golfbanen ook veel flexibeler. Golfen in het noorden wordt vanaf nu een mini-golfvakantie.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn